Over ons

Welkom op onze pagina, wat leuk dat u ons gevonden heeft! Bent u benieuwd naar wie wij zijn en hoe Gewoon Thuys is ontstaan? Lees gezellig verder!

In 2016 zijn we gestart met 35m2 in een zelfgebouwde winkel achter onze woning. Destijds kon men ons vinden onder de naam Sober en Stoer. Na meerdere stukjes aangebouwd te hebben groeiden we daar uit ons jasje en zijn we in 2022 verhuisd naar een groter pand in Wijk en Aalburg. Daar kunt u ons vinden op de bovenverdieping en hebben we met een ruime 350 m2 ruimte voor onze passie. Wonen!

De landelijke stijl waarmee we begonnen is door de tijd heen uitgebreid met meerdere stijlen en zo is er plaats gemaakt voor landelijk chique, industrieel en ook vind u een mooie collectie aan modernere items bij ons. Wij houden van de mix en kunnen hiermee eindeloos combineren. Met de toevoeging van meubels is ons assortiment helemaal ruim en compleet. Zo kunnen we het complete plaatje bieden en laten zien.

Klantvriendelijkheid, ontspannen en vrijblijvend kunnen woonshoppen staat bij ons hoog in het vaandel. We vinden het onwijs leuk om klanten te ontvangen in de winkel en van passend advies of gewoon een gezellig praatje te mogen voorzien. Klanten weten ons niet voor niks te vinden, daar zijn we enorm dankbaar voor en vooral trots op! We hopen u te kunnen verrassen met ons veelzijdige assortiment, gezelligheid en sfeer in onze winkel.

Hopelijk tot snel, online of in de winkel!

Liefs, Team Gewoon Thuys

Jan, Carla, Elene en Lorijn